PNL ia în calcul o colaborare cu USR și Plus, cu condiția ca Iohannis să fie candidat unic

Laurentiu Gheorghe | 12.02.2019

Ludovic Orban a declarat, la Digi24, că liberalii sunt pregătiți să conlucreze cu USR și PLUS, cu condiția ca la alegerile prezidențiale Klaus Iohannis să fie candidatul unic al Opoziției.

Pe aceeași temă

„Adversarul PNL este actuala coaliție de guvernare, iar bătălia noastră este pentru a înceta cât mai curând posibil această guvernare toxică pentru România. ​Un posibil partener care se implică alături de noi în bătălia cu actuala coaliție și poate avea contribuții pentru acest obiectiv e un partener cu care nu ne batem.

Adversarul e PSD-ALDE. Am prefera ca în privința alegerilor prezidențiale să meargă pe mâna președintelui Klaus Iohannis. E clar pentru orice om care știe să citească sondaje că președintele Klaus Iohannis are cea mai mare șansă de a câștiga. Apariția unui alt candidat pe dreapta nu ar putea face decât să amâne pentru un tur doi și într-un fel să creeze probleme suplimentare”, a declarat Ludovic Orban.

După alegerile europarlamentare toate partidele de opoziție ar trebui să înceapă discuțiile pentru un candidat unic la Primăria Capitalei, a declarat președintele USR, Dan Barna, care a fost invitat alături de liderul PLUS, Dacian Cioloș, la interviurile HotNews.ro.

Tot, după euroalegeri, USR și PLUS vor decide dacă vor avea un candidat la prezidențiale, cel mai probabil în toamnă. „În 26 mai românii pot transmite un mesaj acestei case de avocatură a lui Liviu Dragnea.Trebuie să redevenim o țară normală”, a precizat Barna.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22