PNL nu abandoneaza lupta. Predoiu: Vom face opozitie zi de zi, pana cand pleaca Ponta

M. B. | 12.06.2015

Pe aceeași temă

Cătălin Predoiu, premierul din umbră al liberalilor , anunță că PNL va continua să explice tuturor de ce trebuie înlocuit Guvernul Ponta și, pe de altă parte, să încerce construirea unei majorități solide.

 

PNL are un program coerent, a declarat prim-vicepreședintele PNL, vineri seara, dar nu este suficient: “Pasul următor, firesc, este să îți construiești o nouă majoritate, în legătură cu acel program. Aces pas încă nu l-am reușit, dar asta nu înseamnă că ne oprim. Avem nevoie de o echipă, în acest moment nu asta e problema. Oricând PNL poate alinia o echipă performantă, mult mai bună decât actualul Guvern. Problema este să contruim această majoritate care să suțină solid guvernul, pentru că nu e de ajuns să dărâmi actualul guvern, trebuie să construiești o majoritate solidă care să sprijine reformele pe care le faci”, a spus Predoiu, la B1 Tv.

 

De asemenea, anunță acesta, “facem zi de zi opoziție, sunt zeci de colegi de la centru și în țară care arată unde greșește Guvernul Ponta,  pentru a-i conștientiza pe cei care încă mai au speranțe legate de acest acest guvern, că trebuie oprit”.

 

Începând de luni, liberalii vor discuta strategia ce urmează a fi abordată și organizarea unui protest în stradă.

 

„La proxima noastră întâlnire de luni vom lua în calcul toate variantele posibile ca să oprim acest guvern, ca să obținem demisia domnului Ponta prin mijloacele parlamentare. S-a anunțat că acel lanț uman va fi amânat și nu anulat, pentru că am dorit să evităm orice incident care să fi pus în lumină proastă România, ori ați văzut atitudinea extrem de belicoasă, obraznică exprimată de domnul Ponta cu acele amenințări, dar mai mult ați văzut și contramitingul. Nu am renunțat la ideea de a protesta în stradă, cu siguranță vor fi luate anumite decizii. Pot să vă spun că vom continua acestă luptă până când domnul Ponta va pleca. Nu poate continua un astfel de guvern, nu merită românii un astfel de guvern care este condus de un premier care a spus în Palament: dar ce am făcut ca să plec? Iresponsabilitatea este evidentă”, a mai declarat Predoiu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22