PNL saluta decizia lui Iohannis: Nu trebuie sa avem un guvern personal, de interpuşi

Vlad Toma | 27.12.2016

Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, a salutat decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerea facuta de PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru.

Pe aceeași temă

 

"Salutăm decizia, în interes național, a preşedintelui României. Este dreptul constituţional al domniei sale să respingă propunerea şi cu certitudine sunt foarte multe argumente. Noi considerăm că viitorul Guvern al României trebuie ferit de orice fel de vulnerabilități, mai ales într-un context internațional extrem de complicat," transmite Raluca Turcan.

 

Ea considera ca "România nu trebuie să dea semnale confuze sau contradictorii" in aceasta perioada si precizeaza ca "Guvernul României nu trebuie transformat într-un guvern personal, de interpuşi, aflat la dispoziţia domnului Liviu Dragnea. PSD ne-a anunţat că are zeci de mii de specialişti. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi şi alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilităţi şi fără condamnări."

 

Presedintele Iohannis a respins astazi propunerea facuta de PSD si ALDE pentru functia de premier. Iohannis a afirmat ca a cantarit bine argumentele pro si contra si a decis sa nu o accepte pe Sevil Shhaideh pentru aceasta functie, cerand PSD si ALDE o alta propunere.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22