PNL solicita revocarea lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului

P.c. | 17.02.2015

Pe aceeași temă

Ionel Palar, deputat PNL, solicita Birourilor permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului sa initieze procedurile necesare pentru revocarea lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului, relateaza Hotnews.


Palar il critica pe Victor Ciorbea, considerand ca acesta este "nociv" pentru institutia pe care o conduce. Criticile deputatului PNL se bazeaza si pe raportul MCV in care Comisia Europeana a criticat lipsa de reactie a lui Ciorbea in fata unor ordonante de urgenta ale Guvernului:

 

OUG care permitea migrarea alesilor locali (a carei lege de aprobare a fost considerata neconstitutionala de Curtea Constitutionala)

OUG care le permite posesorilor de doctorat sa renunte la acesta, fara a suporta consecintele unor eventuale fraude la obtinerea titlului de doctor.

 

CITITI SI: Avocatul Poporului, Victor CIORBEA, reactie la MCV: Nu ne implicam în controlul Legilor sau Ordonanţelor de urgenţă ale Guvernului care au un pronunţat caracter POLITIC SAU ELECTORAL

 

CITITI SI: Victor CIORBEA, criticat in MCV, mandru in fata Parlamentului: Am desfăşurat o ACTIVITATE SUSŢINUTĂ in vederea apararii drepturilor şi libertăţilor PERSOANELOR FIZICE în raport cu AUTORITĂŢILE

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22