PNL strange semnaturi pentru Platforma 100 cu principiile de guvernare ale lui Ciolos

Dora Vulcan | 04.11.2016

Liberalii strang semnaturi pentru sustinerea Platformei 100 care contine 10 principii de guvernare ale premierului Dacian Ciolos, lansata ca un cumul al experientei sale la Palatul Victoria. Liberalul Cristian Busoi a spus ca lista de sustinere e deschisa pentru toate fortele politice dispuse sa-l sustina pe Ciolos premier si dupa parlamentarele din decembrie.

Pe aceeași temă

 

 

''Strângem semnături pentru platforma lui Dacian Cioloş, România 100. (...)Sunt organizaţii care, fie în mediul online, chiar şi în Bucureşti în corturile pe care le-am avut amplasate, am invitat cetăţeni să-şi exprime adeziunea. Le aducem la cunoştiinţă acestă platformă şi îi rugăm să o susţină. Cred că e foarte bine ca un număr cât mai mare de cetăţeni să aibă la cunoştiinţă despre acestă platformă şi dacă vor să o susţină pe internet în mod formal, chiar dacă o fac doar verbal, pentru că nu e strângere propriu zis. Strângem susţinere mai bine zis'', a declarat Cristian Buşoi, citat de Mediafax.

 

 

 

Intrebat daca participarea premierului Dacian Cioloş la un eveniment USR, la care a acesta a fost invitat, dezavantajează PNL din punct de vedere al asocierii imaginii premierului cu un alt partid, Busoi a spus: 

 

 

 

''Nu. Nu ne dezavantajează deloc, domnia sa îşi prezintă în spaţiul public şi la reuniuni ale unor forţe cu care rezonează şi cu care poate crea un parteneriat pentru că e clar în acest moment că niciun partid nu va lua 50% plus 1 în viitorul Parlament. Ne-am dori să fim în această situaţie, nu vom fi în acestă situaţie. Luptăm pentru a obţine un rezultat cât mai bun şi luptăm pentru locul întâi. E clar că în viitorul Parlament trebuie construită o coaliţie şi dacă sunt şi alte forţe politice care aderă la acestă platformă ( România 100 – n.r.), dacă sunt şi alte forţe politice care îl susţin pe Dacian Cioloş se pot alătura PNL într-o viitoare majoritate parlamentară şi lui Dacian Cioloş şi putem construi acest lucru, nu e absolut nimic care să ne deranjeze sau să ne dezavantajeze în mod evident.”

 

 

 

PNL pregateste Cartea Neagra a celor sase luni de administratie PSD la Primaria Capitalei  

 

 

Liberalii mai pregatesc si realizarea unei Carti Negre a primelor sale luni de adminsitratie PSD la Primaria Capitalei, a anuntat fostul deputat Cristian Popescu. Documentul va fi cel mai probabil finalizat pana in alegerile parlamentare din luna decembrie a acestui an.

 

 

''Vom pregăti Cartea Neagră a primelor şase luni de administrare PSD în Bucureşti. Din 5 iunie Bucureştiul este condus de şapte primari PSD. În fiecare dintre cele şapte consilii avem colegi care luptă acolo şi încearcă, de multe ori cu succes, să blocheze încercări ale PSD de a încălca legea, de a face abuzuri, de a-şi ajuta colegii de partid pentru diverse lucruri'', a declarat Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei şi preşedintele Ligii Aleşilor Locali PNL Bucureşti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22