Politicianism fara frontiere. Candidatul PNL se aliaza cu Piedone la sectorul 4

Vlad Toma | 12.05.2016

Razvan Sava, candidatul PNL la sectorul 4, va fi sustinut la alegerile din iunie de Cristian Popescu Piedone si de partidul din care acesta face parte, PPUSL. Vasile Blaga a reactionat spunind ca PNL nu face aliante cu nimeni si ca actiunea lui Sava aduce prejudicii paridului.

Pe aceeași temă

 

UPDATE: PNL Bucureşti a anuntat că nu aproba asocierea cu fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone şi i-a transmis candidatului partidului, Răzvan Sava, că nu agreează strategia sa în acest caz, anunta Agerpres.

 

UPDATE Vasile Blaga a declarat, joi, pentru Mediafax că susţinerea candidatului PNL la Sectorul 4, Răzvan Sava, de către Piedone aduce un prejudicu PNL, afirmând că va avea o discuţie cu Sava şi că PNL nu face alianţe cu nimeni.

 

„Noi nu facem alianţe absolut cu nimeni. Este poziţia singulară a domnului Răzvan Sava, pe care eu nu o agreez. Nu facem alianţă absolut cu nimeni, facem alianţă cu bucureştenii”, a declarat Vasile Blaga, solicitat să comenteze sprijinul politic pe care Piedone îl acordă candidatului liberal, sprijin anunţat chiar de către Răzvan Sava.

 

 

Sustinerea lui Piedone vine in contextul in care partidul sau, PPUSL, nu va propune un candidat pentru functia de primar al sectorului 4, avand insa mai multi consilieri propusi pentru primaria acestui sector.

 

Sava a criticat dezinformarile aparute in presa pe aceasta tema si a scris pe contul sau de Facebook ca "PNL susţine lista de consilieri a PNL pentru Consiliul Local şi nici o altă lista. 

 

Domnul Cristian Popescu Piedone a decis să susţină candidatura mea pentru funcţia de primar al sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPUSL, nu are un candidat la această funcţie.

 

De asemenea, dl.Piedone susţine lista de consilieri a PPUSL pe care, de altfel,o deschide. Atât eu cât şi colegii mei din PNL sector 4 susţinem lista de consilieri a PNL."

 

Sava a declarat astazi, pentru Mediafax, că va fi susţinut de fostul primar al sectorului 4, insa a precizat ca nu exista o înţelegere la nivel de partide ci „s-a întâmplat ca de câteva ori” să se întâlnească în stradă cu Piedone.

 

(Sursa video: Youtube)

 

Tribunalul Bucuresti a respins definitiv, acum doua saptamani, candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4, fostul primar nemaiavand astfel dreptul de a candida la aceasta functie. Candidatura lui Piedone a fost respinsa de mai multe ori, aceasta strangand semnaturi in mod repetat pentru a putea candida.

 

Fostul primar al sectorului 4 a transmis in 13 aprilie ca va candida din nou, ca independent.

 

Piedone a anuntat in 11 noiembrie 2015 ca a hotarat sa isi dea demisia din functia de primar al sectorului 4, in urma tragediei din Clubul Colectiv.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22