Ponta a ajuns tinta ironiilor celor din PSD. Dragnea: Nu-i spunem cum votam, ca sa nu-l tulburam

M. B. | 29.06.2015

Pe aceeași temă

Liviu Dragnea și Marian Oprișan au tratat ironic stilul la distanță în care conduce Victor Ponta partidul, într-un moment când coaliția de la guvernare nu va funcționa unită la votul pentru numirea șefului SIE.

 

Ședința PSD de luni pare să fi fost destul de tensionată, potrivit relatărilor Adevărul, dar coordonatorul politic al formațiunii, Liviu Dragnea, și liderul de la Vrancea, Marian Oprișan, și-au păstrat umorul, făcând tot felul de ironii la adresa premierului.

 

Întrebat dacă a mai vorbit cu Victor Ponta în ultima vreme, Oprișan a răspuns:  "Da, am vorbit cu Victor Ponta. Victor Ponta are perfectă dreptate în acest moment, sigur, dacă eu aş fi fost prim-ministru m-aş fi întors imediat, mi-as fi riscat piciorul. Victor Ponta nu vrea să-şi rişte sănătatea din acest punct de vedere şi are dreptate. Deci, si eu tin la piciorul lui, stiti foarte bine că mi-e drag din acest punct de vedere. PSD este un partid mare a cărui putere stă in suma liderilor de valoare pe care îi are atât în plan local, cât si în plan central",  a spus liderul PSD Vrancea.

 

La rândul său, Dragnea a explicat că nu i se va transmite premierului Ponta ce decizie iau liderii coaliţia în cazul votului pentru Mihai Răzvan Ungureanu, anume că parlamentarii vor fi prezenţi în sală şi votează împotrivă desemnării sau absentează, pentru că nu vor să-l "tulbure".

 

"Am stabilit că mai discutăm mâine(marţi-n.r.) ca să analizăm toate variantele, care e cea mai bună variantă. Noi încercăm ca acel domn (Mihai Răzvan Ungureanu-n.r.) să nu ajungă la SIE, că nu avem încredere în dumnealui", a spus Dragnea, citat de Știri pe Surse.

 

"Îi veţi transmite şi premierului când v-aţi hotărât", au întrebat jurnaliştii. "Nu, nu vrem să-l tulburăm", a răspuns Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22