Ponta candideaza pe listele PSD. Dragnea isi acorda si lui "toate sansele" sa o faca din nou

Dora Vulcan | 22.09.2016

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca Victor Ponta va candida pe listele PSD, cu toate ca este sub control judiciar si codul de etica al partidului interzice acest lucru, si ca decizia a fost luata in cadrul Comitetului Executiv National prin discutii, fara a fi nevoie de vot, transmite Mediafax.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Victor Ponta candideaza pe listele PSD-ului", a declarat Liviu Dragnea la finalul sedintei Comitetului Executiv National, la care a participat si fostul premier.

 

Intrebat daca decizia a fost luata prin vot, Dragnea a raspuns: "Nu era nevoie. S-a discutat, nu mai era nevoie sa stam cu mainile pe sus".

 

Pe 7 septembrie, Dragnea afirma ca Ponta este "un caz special" si ca o decizie privind o eventuala aplicare a codului de conduita in situatia sa se va lua de catre CEx.

 

Dragnea a mai spus ca "sunt toate sansele" sa candideze din nou el insusi. "Daca organizatia din Teleorman ma propune, ma gandesc serios sa ma aprob", a spus el, precizand ca nu va candida la Senat, "mai ales dupa votul de zilele trecute".

 

Dragnea le-a trasat liderilor de organizatii judetene calendarul pentru prezentarea listelor de candidaturi: pana la finalul saptamanii viitoare jumatate dintre judete, "in ordine alfabetica", vor trebui sa aduca listele la centru, urmand ca restul sa prezinte candidatii in cealalta saptamana.

 

"Daca nu vor veni pana la sfarsitul lunii viitoare o sa inteleg ca este un semnal pentru mine sa le fac singur. Eu cred ca vor veni toti", a precizat Dragnea, adaugand ca nu exista nicio interdicitie pentru presedintii de CJ sau pentru primari sa candideze la parlamentare. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22