Ponta catalogheaza atacul lui Dragnea la adresa sa: Minciunile si prostiile Carmaciului

E.b. | 03.04.2017

Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, dupa ce Liviu Dragnea a vorbit despre o "coordonare" a atacurilor impotriva sa si l-a nominalizat printre adversari si pe fostul premier PSD: "Sa comentez minciunile si prostiile 'Carmaciului' din Teleorman? (...)"

Pe aceeași temă

 

 

Incep cu SRI,  "denunta"  Pontaca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin 'Opus One' pe care le ducea 'prietenul' Liviu pentru prietenul lui Florin!

 

Este vorba despre Florian Coldea, fostul director adjunct al SRI - n.n. 

 

Sa comentez minciunile si prostiile "Carmaciului" din Teleorman?? Mai bine nu .... sunt lucruri mult mai importante de facut! Dar inteleg frustrarea si lasitatea cu care sunt atacat non stop, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

Update - vad ca inca sunt oameni suficient de orbi sau mintiti care spun sa nu il mai atac pe Dragnea - dragii mei, va rog cititi ca eu doar AM RASPUNS la niste murdarii si aberatii!

 

Ma duc sa imi primesc "plata" de la Basescu, Soros si SR!

 

Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin "Opus One" pe care le ducea "prietenul" Liviu pentru prietenul lui Florin!, conchide Ponta

 

 

 

"Coordonarea"

 

 

 

Liviu Dragnea, liderul PSd, vorbise anterior despre o "coordonare" a atacurilor impotriva sa.

 

"Este o anumita coordonare, vad - sigur, poate sa fie doar o coincidenta, dar de mult nu mai credem in coincidente in Romania - noi am vazut pe dl Victor Ponta, dl Traian Basescu, din cand in cand dl Daniel Constantin, jurnalisti - de la Evenimentul Zilei, de la B1, HotNews, alte site-uri, alte publicatii... exista acest pachet de oameni politici si jurnalisti care sunt foarte bine coordonati. Poate este o simpla coincidenta si dl Victor Ponta n-are nicio legatura cu dumnealor, unii spun ca are, altii spun ca n-are. Exista se pare o dorinta din partea unora ca eu sa fiu vulnerabilizat, si in partid si nu numai... Unii spun ca ar fi o coordonare - pentru ca este o abordare securista...", a sustinut Liviu Dragnea la Romania TV.

 

Liviu Dragnea, a afirmat, duminică seara, şi că nu regretă faptul i-a ''rupt demisia'' lui Victor Ponta, menționând că unii membri ai partidului doresc excluderea acestuia din rândul social-democraților.

 

"Eu nu înțeleg ce vrea. (...) În partid sunt tot mai mulți oameni nervoși pe această atitudine. (...) Oamenii se întreabă de ce sunt aceste atacuri? Ce urmăresc? (...) Unii au început să iasă. Eu încerc să-i opresc pe cât mai mulți să nu reacționeze public, pentru că avem alte lucruri de făcut", a declarat duminică Liviu Dragnea, la Romania TV.

 

Întrebat dacă unii membri ai PSD i-au cerut excluderea din partid a lui Victor Ponta, Dragnea a răspuns afirmativ. "Unii, da. Au cerut-o. Au spus-o și public. Eu i-am rupt demisia", a spus Dragnea, adăugând că "cine vrea să rămână în partid, rămâne, cine vrea să plece, pleacă, e simplu".

 

Victor Ponta a anunțat luna trecută că și-a scris ''demisia în alb'' din PSD, pe care i-a înaintat-o președintelui partidului, Liviu Dragnea, care urmează să ia o decizie în acest sens. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22