Ponta, către Olguţa Vasilescu: Demisiile, irevocabile. Vă faceți de râs revenind în cabinet

E.b. | 22.06.2017

Victor Ponta, secretarul general al Guvernului, a scris, pe Facebook, că demisiile miniştrilor din Guvernul Grindeanu au fost anunţate public, s-a luat act de depunere - astfel, sunt „irevocabile”. Reactia sa a fost determinată de anunţul Olguţei Vasilescu, ministrului demisionar al Muncii.

Pe aceeași temă

 

 

Ponta spune că miniştrii nu trebuie "să se facă de râs pe vecie" revenind într-un cabinet demis chiar de voturile lor.

 

Reacția sa a fost determinată de anunţul Lia Olguţa Vasilescu, ministrului demisionar al Muncii, potrivit căruia toţi miniştrii îşi vor retrage demisille, pentru a asigura interimatul până la instalarea noului Guvern.


 

STOP - nu s-au facut de ras destul ministrii care au votat cu bilele la vedere motiunea de cenzura impotriva Guvernului din care faceau parte??, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebok.

 

Nu s-au facut destul de ras ministrii care au ascultat cuminti si au aprobat Raportul Dragnea - Valcov care spunea ca sunt toti niste incapabili catastrofali ???

 

Nu se fac destul de ras ministrii care acum stau lipiti de Liviu Dragnea sa ii puna in viitorul Guvern la loc in pozitiile in care Raportul spunea ca nu au facut nimic?

 

Mai trebuie sa ii facem de ras chiar pe vecie punandu-i sa isi retraga demisiile si sa revina intr-un guvern demis chiar cu voturile lor - desi Legea 90/2001 de organizare a Guvernului spune clar ca sunt "irevocabile"?!?!

 

- fac precizarea ca au fost anuntate public, prezentate in scris primului ministru si "s-a luat act de depunerea lor" de catre fostul Secretar General Busuioc - ghinion)

 

Atata neseriozitate si incompetenta e greu de gasit, încheie Ponta.

 

 

 

Victor Ponta postează pe Facebook şi articolele de lege referitoare la demisia miniştrilor, conform cărora demisia din funcţia de membru al Guvernului se anunţă public, se prezintă în scris primului-ministru şi devine irevocabilă din momentul în care s-a luat act de depunerea ei, dar nu mai târziu de 15 zile de la data depunerii.

 

 

****************

 

 

Lia Olguţa Vasilescu a declarat miercuri, la România TV, membrii cabinetului Grindeanu îşi vor retrage demisiile depuse anterior pentru a asigura funcţionarea Guvernului până la momentul în care un nou cabinet va fi instalat.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22