Ponta, despre Colectiv: Voiam sa plec dupa primele proteste dar am dorit sa ii spun mamei

Vlad Toma | 26.04.2016

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a declarat aseara, la Antena 3, ca intentiona sa-si dea demisia imediat dupa tragedia din Colectiv, in prima seara in care oamenii au iesit in strada, insa a vrut sa-i spuna mamei sale inainte si a fost impiedicat de un moment mai rau care a avut loc in familia sa.

Pe aceeași temă

 

Ponta a mai declarat ca a realizat ca nu are de ales in momentul in care a vazut ca moartea tinerilor din Colectiv este folosita politic de adversarii sai. 


"Nu pot sa glumesc... ca au murit niste oameni. Cand am vazut ca moartea acelor oameni este imediat folosita politic... Am zis bun ok. Plec eu…

 

Tocmai am vazut ca nu am fost eu de vina...dar cand am auzit oamenii in piata strigand 'Criminalul' am zis: Plecam maine. 

 

Am vrut sa plec in seara aceea, dar am vrut sa ii zic mamei mele si a fost si un moment in familie mai rau... A vrut si Oprea sa plece", a spus fostul premier, la Antena 3.


Premierul Victor Ponta a demisionat, in cele din urma, pe 4 noiembrie din functia de premier, din cauza protestelor repetate care au avut loc in urma incendiului din clubul Colectiv.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22