Ponta, după intalnirea cu Dragnea: A înțeles toată lumea că fundația este un lucru bun

Vlad Toma | 18.01.2016

Victor Ponta, fostul premier, a mers astazi la sediul PSD, la o discutie cu Liviu Dragnea, președintele partidului social-democrat. In urma intalnirii, fostul premier a declarat că se bucură că lumea a inteles că fundația pe care o înființează este un lucru bun.

Pe aceeași temă

 

Conform stiripesurse.ro, Ponta a mai spus că este membru PSD și că se pune la dispoziția partidului ori de câte ori îl cheamă președintele.

 

Ponta nu a discutat cu jurnaliștii la sosire, spunand că a venit "la o cafea". Dragnea a declarat că "Victor poate ajuta foarte mult partidul in cele doua campanii electorale". Dragnea a precizat că Ponta nu e sfătuitorul partidului pentru că e prea tânăr. "Victor e prea tanar ca sa fie sfatuitor, este un om activ si un om care sper ca se va implica mult in activitatea PSD in 2016", a declarat Dragnea, conform sursei citate.

 

Conform informaţiilor aparute in presa zilele trecute, fundația înființată de Victor Ponta a produs ingrijorari in cadrul PSD, aparand semne de intrebare in privinta scopurilor pe care aceasta fundatie le-ar putea avea si a posibilelor racolari de membri din sanul partidului.

 

Dragnea a spus, duminică seară, că cei doi nu vor pica în 'capcana' în care să se certe. "Vine (la sediul PSD - n.r.) special ca să ne vedem pentru că vreau să vedem care sunt modalităţile, mecanismele, mijloacele prin care să lucrăm împreună. PSD are nevoie de Victor Ponta. Victor Ponta a fost un premier foarte bun, a fost un preşedinte de partid foarte bun şi echipa pe care am făcut-o ani de zile poate să funcţioneze în continuare, în opinia mea", a declarat Dragnea.

 

Dragnea le cere membrilor PSD sa nu colaboreze cu fundaţia lui Ponta

 

Conform declaraţiilor facute de mai mulţi social-democraţi, Dragnea le-ar fi cerut membrilor PSD să nu colaboreze cu Victor Ponta în afara partidului. „Domnul preşedinte era normal că, auzind că anumiţi miniştri vor să meargă într-o fundaţie a lui Ponta, de aici s-a pornit, ce rol are fundaţia asta, e fundaţia partidului?”, aspus Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora, citat de Digi 24.

 

„A spus că l-a invitat pe Victor Ponta şi a spus ceva de genul că nu este bine că îşi face o fundaţie”, a spus și Şerban Valeca, preşedinte PSD Argeş.

 

Victor Ponta a organizat o reuniune cu foştii miniştri din guvernele PSD la un restaurant din nordul Capitalei, fara a-l invita insa si pe Liviu Dragnea. „Am participat la o întâlnire informală cu fostul premier Victor Ponta şi cu colegii din Cabinet. Sigur, au participat mai mulţi miniştri, nu am făcut politică. Au participat şi domnul Constantin şi domnul Oprea”, a spus Mircea Duşa, fost ministru al Apărării, conform Digi24.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22