Ponta, la finalul sedintei Biroului Permanent: PSD este unit, asta demonstreaza votul unanim pentru Rovana Plumb. Coalitia ramane, functioneaza foarte bine

Fara Autor | 15.07.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că votarea în unanimitate a Rovanei Plumb ca interimar la conducerea PSD demonstrează unitatea din partid. Cât despre coaliție, acesta merge mai departe, a anunțat el.

 

''Înseamnă că PSD este unit ca întotdeauna și cei care sperau să se întâmple ceva iar au rămas fără...'', a spus Ponta, la finalul BPN, vorbind despre votul în unanimitate dat miercuri pentru interimatul Rovanei Plumb.

 

Ponta a transmis un mesaj PSD și a arătat că va susține ''din toată inima'' noua sau noul președinte al partidului.

 

"Voi susține noua sau noul președinte din toată inima. Le mulțumesc și sunt mândru și am încercat să-mi fac datoria față de ei (n.r - PSD) și față de România cât am fost și sunt prim-ministru", a precizat Ponta.

 

Cât privește coaliția aflată la guvernare, Ponta a spus că decizia a fost ca aceasta să continue, pentru că ''funcționează foarte bine''.

 

"Decizia este și a PSD și a UNPR, pentru că domnul Oprea a fost la ședință, și a ALDE, pentru că știți foarte bine poziția domnului Călin Popescu-Tăriceanu și a domnului Daniel Constantin, să păstrăm coaliția care funcționează foarte bine", a arătat Ponta.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22