Ponta, nou atac la Dragnea: Nu l-am turnat la DNA, dar e speriat din cauza TelDrum

Dora Vulcan | 20.09.2017

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit miercuri in ce dosar a fost audiat la DNA la inceputul saptamanii, dupa ce Liviu Dragnea s-a aratat convins ca fostul sau partener a dat informatii despre el in fata procurorilor.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Vad ca pana si a merge la pescuit este o infractiune (...) Nu l-au invitat pe domnul Ponta, dupa ce a insistat foarte mult sa spuna lucrurile astea. Era cu mana pe sus, doar ca sa-l cheme la DNA si sa spuna lucrurile astea. S-a cerut la DNA. Am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa stea cu mana pe sus, ca sa-l cheme sa spuna lucrurile astea la DNA. Eu nu am nicio emotie. Nu am legatura cu Tel Drum, nu sunt patron la Tel Drum, dar stiu ce misiune a avut domnul Ponta. Guvernul Romaniei indiferent de care mari personalitati a fost condus a transferat din domeniul public al statului in domeniul administratiei locale de sute de ori, de mii de ori. Acel transfer al terenului cu balta a continut ca si altele obligatia pentru autoritatea locala ca in cinci ani sa faca ceea ce a promis cu terenul. Lacul si acum este tot acolo (la CJ Teleorman n.r.) ", a declarat Dragnea la Romania Tv, speculand in legatura cu declaratiile pe care Ponta le-ar fi dat in fata procurorilor.

 

In replica, Victor Ponta a scris pe Facebook ca actualul lider al PSD "minte cu nerusinare - la fel si slugile lui din politica sau din presa platite cu bani publici". El a precizat ca dosarul in care a fost audiat are numar de inregistrare din 2014.

 

  Liviu Dragnea minte cu nerusinare - la fel si slugile lui din politica sau din presa platite cu bani publici. Dosarul in care am fost audiat are numar de inregistrare din 2014!!! Este clar - 2014!?!?!?

Am fost chestionat in calitate de martor ( nu denuntator) despre modul in care am semnat eu o Hotarare de Guvern din 2013! Afacerile lui Dragnea cu Teldrum sunt problema lui si nu a mea sau a lui Grindeanu!

Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui Dragnea sau a oricui altcuiva din PSD! Niciodata!

Daca Dragnea a comis fapte penale cu TELDRUM sa raspunda pentru ele / faptul ca da vina in mod mincinos pe altii arata doar cat este de speriat si cat de vinovat se stie!

Liviu - minciuna si hotia au (pana la urma) picioare scurte! Si protectia pe care ai avut-o pana acum de la "Sistem" nu o sa tina la nesfarsit!

 

 

 

"Este clar - 2014!?!?!? Am fost chestionat in calitate de martor (nu denuntator) despre modul in care am semnat eu o Hotarare de Guvern din 2013! Afacerile lui Dragnea cu Teldrum sunt problema lui si nu a mea sau a lui Grindeanu!", a precizat Ponta.

 

Acesta a adaugat ca nu a depus niciodata un denunt impotriva lui Dragnea.

 

 

"Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui Dragnea sau a oricui altcuiva din PSD! Niciodata! Daca Dragnea a comis fapte penale cu TELDRUM sa raspunda pentru ele / faptul ca da vina in mod mincinos pe altii arata doar cat este de speriat si cat de vinovat se stie! Liviu - minciuna si hotia au (pana la urma) picioare scurte! Si protectia pe care ai avut-o pana acum de la 'Sistem' nu o sa tina la nesfarsit!", a incheiat Ponta.

 

Victor Ponta a fost audiat luni, la sediul central al DNA, intr-un dosar despre care surse citate de mass-media spuneau atunci ca ar avea legatura cu Tel Drum. Intrebat de jurnalisti daca este de parere ca Liviu Dragnea ar avea motive de ingrijorare, Victor Ponta a raspuns: "Habar n-am!".

 

"Eu nu confund si nu duc batalia politica cu arme judiciare (...) Ce mie nu-mi place altuia nu-i fac", a parafrazat Victor Ponta o zicala cunoscuta, refuzand atunci sa dea alte informatii despre dosarul in care a fost audiat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22