Ponta, întrebări de «cetățean turmentat»: Schimbarea Guvernului Grindeanu este urgentă?

E.b. | 06.06.2017

Eu am votat in Decembrie cu PSD, sunt (inca) membru al Partidului si ca deputat am votat mereu pentru sustinerea proiectelor acestui Guvern - sa inteleg ca pana acum am gresit?, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Pe aceeași temă

 


Am si eu doua intrebari ca "cetateanul turmentat" - ca ma uit si chiar nu mai inteleg:

 

1. schimbarea Guvernului "Grindeanu" este urgenta noastra in acesta vara ? Este ceea ce isi doresc cei care au votat in Decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD ? Sau parlamentarii care sustin majoritatea guvernamentala?, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

Eu am votat in Decembrie cu PSD, sunt ( inca ) membru al Partidului si ca deputat am votat mereu pentru sustinerea proiectelor acestui Guvern - sa inteleg ca pana acum am gresit?!?!

 

Update - sigur ca unii au ajuns ministrii fara nicio pregatire si calificare, doar pe post de marionete ale altora care nu pot fi direct in Guvern - daca pe acestia ii remanieaza Prim Ministrul ( asa cum scrie in Constitutie) e ok - cu conditia sa vina altii mai buni!

 

2. eram in Guvernul PSD condus de Adrian Nastase in perioada 2001-2004 cand Primar General al Bucurestiului era Traian Basescu - imi amintesc ca tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie Basescu dadea vina pe Guvern / iar in 2004 s-a jurat ca vrea sa ramana Primar "sa isi termine proiectele" dar a candidat la Prezidentiale si ati vazut ce bine ne-a fost!

 

Sa inteleg acum in 2017 ca ce facea Basescu era bine?

 

Poate ma ajutati dvs cu ceva lamuriri ; daca intreb Conducerea Partidului sigur nu au ei timp sa piarda cu un biet membru asa cum sunt eu ...., afirma Ponta, pe Facebook.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22