Ponta: Nu cred că Dragnea a trimis ANAF la RISE Project, dar el este responsabil

E.b. | 06.07.2017

Victor Pont susţine că Liviu Dragnea este princpilaul responsabil pentru descinderea ANAF la RISE Project, chiar dacă nu liderul PSD a trimis efectiv inspectorii.

Pe aceeași temă

 


Puterea absoluta exercitata discretionar are un pret! Pe care il plateste Liviu Dragnea , Guvernul si PSD ( care accepta in tacere aceasta dictatura absoluta ) si Romania ( care nu are nicio vina )!, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.


Am spus ca Romania nu poate fi condusa ca si Consiliul Judetean Teleorman pentru ca lucrurile vor nerge din rau in mai rau - si am dreptate / nu cred ca Liviu Dragnea a trimis ANAF ul la cei de la "Rise Project" - dar el este totusi principalul vinovat si responsabil ! 

Iata de ce :

 

1. Presedintele ANAF nu este un profesionist cunoscut in domeniu, nici un om politic din PSD sau ALDE ( criteriul de selectie a fost cunoasterea lui Liviu Dragnea si "bunavointa" fata de TELDRUM) / nu a fost pus in functie nici de Premierul Grindeanu , nici de Ministrul de Finante , nici de ALDE sau de catre o filiala PSD ci direct de catre LIviu Dragnea ! Cand Mihai Tudose a vrut sa il schimbe din functie pentru dezastrul de la colectare s-a opus chiar Liviu Dragnea

 

2. Ministrul de Interne - cel care a primit control total asupra DGIPI ( fostul "doi si un sfert") si care este implicat acum in acest scandal nu este nici un profesionist in domeniu nici un om de partid / s-a calificat pentru functie doar prin faptul ca e din Teleorman si a lucrat credincios cu Liviu Dragnea! Inainte sa stim ca Mihai Tudose va fi nominalizat ca Premier stiam toti ca Doamna Ministru de Interne ramane in funcie pentru ca asa vrea Liviu Dragnea!

 

3. Cand toti comunicatorii si reprezentantii PSD merg sa vorbeasca in public despre pensii, salarii etc sunt intrebati de proprietatile din Brazilia, vizitele facute acolo , fonduri de vanatoare si pescuit , firme de asfaltare, etc ! La aceste chestiuni private trebuie sa raspunda persoana Liviu Dragnea si nu reprezentantii PSD!
 

Cand un singur om are puterea si cand o exercita doar in interesul sau personal - sa ne asteptam la tot mai rau!, conchide Ponta.

 

 

Citeşte şi: Rise Project: Raport DGPI - Dragnea deține majoritatea acțiunilor la purtător la Tel Drum

 

Citeşte şi: Practică à la Dragnea: RISE Project, verificat de ANAF înaintea unor dezvăluiri cu „Daddy”

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22