Ponta o acuză pe Gorghiu de «prostituţie politică». Ea răspunde: Limbaj marca Băsescu

E.b. | 03.12.2016

Victor Ponta a acuzat-o pe liderul PNL Alina Gorghiu de „prostituţie politică", în urma afirmaţiilor ei pe tema USL, ea răspunzându-i că fostul premier are limbajul lui Traian Băsescu şi că îşi imaginează că electoratul „premiază mitocănia şi dosarele de corupţie".

Pe aceeași temă

 

"Am văzut multe, dar aşa prostituţie în politică ca ce-a făcut Alina Gorghiu n-am văzut. Deci tu te alegi pe USL, te votează ăia în Sectorul 5, că habar nu aveau cine e Gorghiu, pentru că scria USL pe tine. Îţi faci poze cu Antonescu şi cu Ponta şi acum faci un dans, aşa, de împerechere cu Băsescu. Deci aşa prostituţie politică eu nu am văzut, deşi am văzut multe", a spus Victor Ponta la Antena 3, conform News.ro, discutând pe tema formării USL, despre care liderul PNL a afirmat că a fost o greşeală.


Alina Gorghiu i-a răspuns, sâmbătă, lui Victor Ponta, criticând limbajul său.


"Ponta de la PSD are o idee fixă, că în politica românească este premiată mitocănia. De fapt, sunt două lucruri pe care crede că le premiază electoratul: mitocănia şi dosarele de corupţie. Limbajul dânsului este marca Traian Băsescu. (...) În 2008, când eu dădeam în judecată Guvernul Boc de atunci pentru tot felul de lucruri pe care le consideram nedrepte faţă de cetăţeni, domnul Ponta era la masa acelui Guvern şi era uns ca ministru de Traian Băsescu", a spus Gorghiu.

 

Ea a criticat şi exprimarea fostului premier despre alegătorii din Sectorul 5. "Când vorbeşti de electorat nu spui «ăia din Sectorul 5». Îmi cer eu scuze faţă de toţi din Sectorul 5, faţă de toţi cetăţenii care au votat", a afirmat ea.

 

Liderul PNL afirmă că Ponta a preluat acest limbaj de la Traian Băsescu, după semnarea "pactului de coabitare" în urma căruia a devenit prim-ministru.

 

Gorghiu a reluat ideea că USL a fost o idee pornită cu intenţii bune, dar care a eşuat pentru că "rugina PSD s-a întins peste tot".

 

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat recent că formarea USL a fost "o greşeală". ”Sunt momente în destinul PNL pe care ar fi trebuit să le recunoaştem ca greşeli. USL-ul este unul dintre momentele acelea. Categoric, ideea de USL a fost o greşeală, nu poţi să crezi că te aliezi cu PSD-ul şi nu eşti atins de tarele acestui partid”, a spus Alina Gorghiu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22