Ponta se sucește, vrea candidat comun la prezidențiale cu PSD si ALDE

Laurentiu Gheorghe | 19.06.2019

Imediat după ce moțiunea de cenzură a picat în Parlament, liderul ProRomania, Victor Ponta propune foștilor colegi din PSD și ALDE să susțină un candidat comun de stânga la alegerile prezidențiale.

Pe aceeași temă

„Eu tot vreau în turul 2 să intre un candidat de centru-stânga. Eu tot cred că putem găsi un candidat, să nu fie nici de la PSD, pe care să îl susținem să ajungă în turul 2. Pro România și PSD și ALDE! Noi am venit și cu o propunere concretă și am zis să îl propunem pe Sorin Cîmpeanu. PSD nu a zis niciodată nimic de rău de Sorin Cîmpeanu, ALDE nici atât. Are recunoaștere internațională, e un candidat foarte bun. Pe el îl propunem noi, poate aveți idei mai bune. Dar dacă mergem cu trei candidați, sigur nu intră niciunul în turul 2”, a anunțat Victor Ponta, în emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV.

Această solicitare vine la puțin timp după ce opoziția l-a acuzat pe Victor Ponta că nu a depus eforturi pentru a atrage destui parlamentari ai puterii de partea moțiunii de cenzură pentru a putea trece moțiunea de cenzură prin Parlament.

De asemenea, această dorință a fostului premier contrazice și propria sa declarația în care arăta că a învățat lecția transmisă de electorat la votul din 26 mai și nu se mai întoarce la PSD deoarece este un partid compromis ce nu mai este dorit de români.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22