Ponta: Trebuie sa pastram barca pe apa; luni, sedinta de Guvern; duminica, acte normative

E.b. | 17.06.2017

Victor Ponta, noul secretar general al Guvernului, a anuntat, intr-o conferinta de presa ca luni avea loc o sedinta pregatitoare de Guvern, in timp ce duminica vor fi anuntate actele normative urgente care trebuie "adoptate fara intarziere". "Trebuie sa pastram barca pe apa", spune el.

Pe aceeași temă

 

  

Cu aceasta ocazie, Ponta a subliniat ca sunt cativa ministri care inca vin la birou si lucreaza, iar altii si-au delegat atributiile. Printre cei care inca vin la birou sunt ministrul de Interne, Carmen Dan, cu care s-a si intalnit sa dicute despre efectele precipitatiilor abundente din weekend, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader


"Vom avea o lista clara de acte normative care trebuie adoptate fara intarziere, cum ar fi fondurile europene, acte care nu pot fi intarziate pana se lamureste situatia politica. Tot ceea ce este absolut urgent voi prezenta premierului si, prin intermediul purtatorului de cuvant, dumeavoastra, sa nu pierdem bani pentru tara", a declarat Ponta, noul secretar general al Guvernului.


Acesta a mai spus ca a avut o intalnire cu ministrul de Interne, Carmen Dan, care era la birou, si l-a informat "cu privire la efectele negative ale precipitatiilor, dar si masurile luate". 

 

 

Ponta a mai spus ca va prezenta acesta situaţie premierului, astfel încat să nu se piardă bani, pana la rezolvarea situatiei din Guvern.

 

"Trebuie sa păstram barca pe apa", a adăugat fostul premier. 

 

 

*************************

 

 

Ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, invitata la Antena3, ca "ne confruntam cu o veritabila incercare de lovitura de stat" si l-a acuzat pe premierul Sorin Grindeanu ca gandeste cu "creierul" lui Victor Ponta.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22