Ponta va fi audiat de comisia SRI ”în legătură cu elemente din perioada guvernului USL”

Dora Vulcan | 18.10.2017

Victor Ponta va fi audiat de comisia de control al SRI în legatura cu "elemente din perioada Guvernului USL", a anuntat miercuri presedintele comisiei, Claudiu Manda.

Pe aceeași temă

 

 

 

 ”Va spun ca intentionam sa-l invitam la Comisie si pe Victor Ponta, pentru ca in cadrul discutiilor Comisiei avem elemente pe care credem ca domnia sa le poate elucida", a afirmat Manda la finalul unei sedinte in care a fost audiat din nou fostul angajat al SRI Daniel Dragomir, transmite News.ro.

 

De asemenea, a mai fost audiat fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, adus la audieri din detentie, sub escorta.

 

Intrebat daca invitarea lui Ponta are legatura cu audierile din speta Dragomir sau cu Sebastian Ghita, Manda a raspuns: "Deocamdata speta Ghita nu e subiect pe care sa-l fi atins noi in cadrul Comisiei. Asta nu inseamna ca e obligatoriu vorba de domnul Dragomir".

 

El a precizat insa ca sunt aspecte din timpul guvernarii USL la care s-a facut referire in Comisie, fiind invocat numele lui Victor Ponta.

 

"Sunt elemente din perioada Guvernului USL la care s-a facut referire in aceasta Comisie pe care putem sa le probam pentru ca a fost indicat numele domniei sale. Au fost si alte nume indicate", a spus Claudiu Manda.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22