Ponta va susține pactul lui Dăncilă: Voi propune colegilor mei să semnăm și să susținem acest pact

Laurentiu Gheorghe | 14.09.2019

Liderul Pro România a scris pe Facebook că va susține pactul propus de PSD, spre deosebire le Tăriceanu, cu care se află în alianță, care a spus doar că Dăncilă a făcut „un gest politic”.

Pe aceeași temă

Victor Ponta a ținut să adauge că salariile si pensiile românilor sunt într-un grav pericol de a nu fi plătite „tocmai din cauza politicilor neprofesioniste şi corupte promovate de Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea şi echipa lor”.

Postarea lui Victor Ponta:

„Vreau sa anunt faptul ca voi propune colegilor mei sa semnam si sustinem acest Pact National, din urmatorele motive :

  1. ProRomania a fost initiat de cativa oameni care, in anul 2012 , au facut parte din Guvernul care a dat inapoi romanilor pensiile si salariile taiate in 2010 de Basescu si PDL / este absolut normal sa sustinem in continuare si cu toata consecventa principiul pastrarii veniturilor populatiei

  2. Am semnat la, initiativa Presedintelui Klaus Iohannis, Acordul Politic National pentru garantarea drumului european al Romaniei – pentru ca principiile acelui Acord erau corecte si sustinute constant de catre ProRomania / suntem gata sa semnam si Pactul National pentru garantarea salariilor si pensiilor romanilor pentru ca si acest principiu este corect si in linie cu politicile promovate de ProRomania / faptul ca cei doi initiatori au interese electorale legate de Alegerile Prezidentiale este secundar pentru noi ( si pentru majoritatea cetatenilor)! Noi oricum il sustinem pe Mircea Diaconu – si sunt convins ca acesta este in favoarea pastrarii veniturilor populatiei

  3. Suntem perfect constienti ca salariile si pensiile romanilor sunt intr-un grav pericol de a nu fi platite tocmai din cauza politicilor neprofesioniste si corupte promovate de Viorica Dancila, Liviu Dragnea si echipa lor / insa ProRomania considera ca oamenii si firmele romanesti nu trebuie sa fie cei care platesc pretul incompetentei si egoismului unor guvernanti trecatori ( asa cum a fost si in 2010 cu Basescu si PDL)!

  4. Spre deosebire de celelalte partide ProRomania a venit deja cu o propunere alternativa la taierea salariilor si pensiilor – restructurarea radicala a Administratiei Publice ( reducerea numarului de judete, de unitati admnistrativ teritoriale, de agentii nationale si structuri deconcentrate, a Parlamentului ( 200 deputati si 100 senatori) s.a.m.d. – exista solutii realiste si eficiente!”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22