Ponta vrea o largă coaliție de stânga: Candidat unic la prezidențiale PSD-ALDE-Pro România

Laurentiu Gheorghe | 25.06.2019

Ponta a reafirmat la Realitatea TV că-și dorește un candidat comun al stangii PSD-ALDE-Pro Romania. El mai susține că niciunul dintre candidații PSD nu ajunge în turul II la alegerile prezidențiale.

Pe aceeași temă

,,Le-am explicat simplu, dacă își pune PSD un candidat, ALDE un candidat si Pro România pe Sorin Câmpeanu ajungem sa ne batem pentru locul trei, la turul doi stăm și ne uităm. (…) Eu mi-aș dori in turul doi un candidat de centru stânga, să fie o persoană care să fie acceptată de cei care votează. Am vorbit cu cei de la ALDE, cei de la PSD sunt tulburati…ALDE îl vrea pe Tărcieanu, noi pe Câmpeanu(…) O competiție stânga dreapta e benefică, cand se debalansează lupta nu e bine pentru societate, pentru că ramân oameni nereprezentați”, a spus Ponta.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a scris, duminică, pe Facebook, că se gândeşte serios să candideze şi el la alegerile prezidenţiale.

„Mă gândesc foarte serios la această posibilitate”, a fost răspunsul lui Mihai Fifor, întrebat fiind, pe Facebook, dacă va lua în calcul o posibilă candidatură la preşedinţia României.

Până în momentul de faţă, social-democraţii Şerban Nicolae, Eugen Teodorovici şi Liviu Pleşoianu au anunţat că intenţionează să intre în cursa pentru desemnarea prezidenţiabilului PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22