PP-DD A DENUNTAT protocolul cu PSD. Daniel Fenechiu: Nu am vrut sa ramanem anexa PSD

T.d. | 02.12.2014

Pe aceeași temă

PP-DD a denuntat, marti, protocolul incheiat cu PSD. Parlamentarii PP-DD si-au ales, totodata, un nou lider de grup, in persoana lui Daniel Fenechiu, potrivit Ziare.com.

Intr-o interventie la postul B1TV, Daniel Fenechiu (foto) a afirmat ca grupul deputatilor PP-DD a decis "sa isi ia soarta in propriile maini si sa reactioneze ca structura autonoma".

Intrebat daca ar putea fi organizat un congres extraordinar la care sa se ceara schimbarea actualei conduceri a partidului, in frunte cu presedintele Simona Man, Daniel Fenechiu a spus ca solicitarea "e mai veche", dar "la cererile repetate care sa rezolve problema de lipsa de legitimitate a conducerii" raspunsul a fost de fiecare data ca "viitorul congres va avea loc la exact 4 ani, adica in februarie 2016".

Conform statutului, singura persoana care poate convoca un astfel de congres este chiar presedintele, Simona Man.

Pe de alta parte, Daniel Fenechiu a precizat ca ruperea acordului cu PSD s-a produs din cauza ca protocolul a fost negociat fara participarea grupului parlamentar, iar acesta nu a avut "nicio consecinta benefica pentru romani".

"Dupa 4 luni si jumatate de colaborare, niciun proiect nu a trecut de Camera Deputatilor sau de Senat, nicaieri nu se vede aportul PP-DD", a mai subliniat el, precizand ca el si colegii lui au avut de ales "intre a ramane o anexa a PSD si a ne lua soarta in propriile maini".

In privinta fondatorului partidului, Dan Diaconescu, deputatul a recunoscut ca acesta o sustine in continuare pe Simona Man, si a afirmat ca el si el si colegii sai "regreta" ca Dan Diaconescu "nu intelege anumite lucruri".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22