Preda (Comisia SRI) îi răspunde lui Dragomir, care cere arestarea sa: Nu ne va manipula

E.b. | 05.10.2017

Cezar Preda, membru PNL în Comisia pentru Controlul SRI, răspunde acuzaţiilor fostului ofiţer Daniel Dragomir (foto). Acesta din urmă îl acuză pe liberal că a dezvăluit informaţii secrete din comisie şi cere ca parlamentarul să fie arestat.

Pe aceeași temă

 

 

Cezar Preda spune că nu a încălcat nicio lege şi că fostul ofiţer SRI însuşi face paradă cu dezvăluirile sale, seara, la televizor.

 

I-aş atrage atentia domnului Dragomir că, în repetate rânduri, ceea ce pretinde atât de doct că ar trebui să fie discutat strict în cadrul Comisiei se regăseşte la emisiunile de seară a căror vedetă a devenit de la o vreme domnia sa, cu dezvăluiri senzaţionale, năucitoare, care au fost aduse în prealabil la cunoştinţa mea şi a colegilor mei din comisie. Atrag atenţia că nu suntem obişnuiţi cu acest mod de lucru şi, dacă domnul Dragomir consideră că, procedând astfel, va pune presiune pe comisie şi mă va manipula pe mine sau pe colegii mei în sensul dorit de domnia sa, se înşală”, a spus Cezar Preda, conform Digi24.


„În referire strict la cererea lui de arestare a mea, eu unul fac parte din categoria celor care luptă tocmai pentru ca în spaţiul public să dispară astfel de îndemnuri şi excesele de orice natură, inclusiv din zona judiciară, şi să fie înlocuite de reflexe democratice în respect pentru drepturile omului”', a transmis parlamentarul printr-un comunicat de presă.

 

*****************

 

Daniel Dragomir este fostul ofiţer SRI care susţine că Serviciul Român de Informaţii a folosit ilegal mandate de interceptare, a scris rechizitorii pentru DNA, s-a implicat în procesele din instanţă şi are ofiţeri acoperiţi în Justiţie şi în presă. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22