Predoiu, despre declaratiile lui Oprea: Nu clarifica nimic. Trebuie sa demisioneze

Paul Cristescu | 26.10.2015

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a declarat astazi pentru Mediafax ca declaratia de presa a vicepremierului Oprea nu a "clarificat nimic" in privinta circumstantelor mortii politistului Gigina. Predoiu a cerut in nou demisia lui Oprea.

Pe aceeași temă

 

"Era de asteptat ca Oprea sa nu isi dea demisia. Declaratia sa este de fapt o ruptura fata de populatie. Vicepremierul Oprea nu a clarificat nimic, premierul Ponta l-a atacat pe presedinte. In fata tandemului Ponta-Oprea ne vom mentine pozitia pana la capat. Cerem demisia amandurora. Cer presedintelui PSD sa le retraga sprijinul politic premierului si vicepremierului", a declarat Predoiu, citat de Hotnews.
 

Prim-vicepresedintele PNL a mai spus, pentru Mediafax, ca "sfidarea si abuzul de putere au ajuns la cote intolerabile" si formatiunea sa va utiliza "toate mijloacele de lupta parlamentara" pe care le are la dispozitie, pentru a determina demisiile lui Oprea si Ponta.

 

CITITI SI: Gabriel Oprea nu demisioneaza: Am ales sa nu fac declaratii din respect pentru familie. Accidentul s-a petrecut in timpul unei deplasari in scop profesional

 

Context

 

Agentul Bogdan Gigina de la Rutiera a murit marti noaptea dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din asfalt, pe Bulevardul Stirbei Voda din Capitala. Nu a fost clar de la inceput care au fost circumstantele accidentului, initial Politia Romana vorbind despre „un accident in timpul desfasurarii atributiunilor de serviciu specifice politiei rutiere”.

 

La scurt timp s-a aflat ca politistul era in coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, informatie confirmata apoi de Politia Capitalei.

 

Ministrul de interne Gabriel Oprea a transmis astazi, intr-o declaratie de presa tinuta la sediul MAI, ca martea trecuta nu a stiut ca a avut loc un accident in coloana sa oficiala.  "Am vazut doar masina de Politie din fata oprita si politistul alergand. Unul dintre ei mi-a facut semn sa plecam mai departe... Abia dupa ce depasisem locul accidentului am aflat ce s-a intamplat", a declarat vicepremierul.

 

El a mai precizat ca accidentul s-a petrecut in timpul unei deplasari in interes profesional.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22