Predoiu despre Firea: Candidat-marioneta al unor infractori.PSD sa iasa din zodia furtului

Dora Vulcan | 22.04.2016

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei a comentat vineri refuzul sefului PSD, Liviu Dragnea, de a demisiona de la conducerea partidului dupa ce a fost condamnat de Inalta Curte la doi ani cu suspendare in dosarul „Referendumul”, din 2012.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Sunt convins că doamna Gabriela Firea nu va accepta să-i fie condusă campania electorală de către doi condamnaţi penal definitiv pentru mistificarea votului cetăţenilor", a afirmat Predoiu, citat de Mediafax. Predoiu s-a referit la preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi la şeful de campanie al PSD, deputatul Marian Neacşu.

 

El considera candidatura Gabrielei Firea „o glumă amară, fireşte!” penru ca „toţi candidaţii PSD pentru Bucureşti, în frunte cu doamna Gabriela Firea, sunt candidaţi-marionetă ai unor infractori.”

 

Legat de intrarea în campanie, Predoiu şi-a exprimat părerea că PSD şi candidaţii săi ar trebui mai întâi să iasă din "zodia furtului voturilor", "înainte de a minţi despre şcoli, familie, spitale şi integritatea administraţiei locale".

 

Declaratia integrala

”Sunt convins că doamna Gabriela Firea nu va accepta să-i fie condusă campania electorală de către doi condamnați penal definitiv pentru mistifcarea votului cetățenilor. E o glumă amară, firește! Toți candidații PSD pentru București, în frunte cu doamna Gabriela Firea, sunt candidați-marionetă ai unor infractori, Președintele PSD și seful de campanie al doamnei Gabriela Firea, candidat la Primăria Generală a Capitalei. Ce părere aveți, dragi bucureșteni? Despre ce proiecte putem vorbi pentru București și cu cine să o facem, când în cazul PSD suntem la “piciorul broaștei” în materie de democrație?! PSD și candidații săi ar trebui mai întâi să iasă din ”zodia furtului voturilor”, înainte de a minți despre școli, familie, spitale și integritatea administrației locale.

Pe langă toate acestea, refuzul lui Dragnea de a demisiona este o sfidare a justiţiei care l-a condamnat pentru gestionarea ilegală a campaniei electorale, campanie pe care Dragnea mai vrea să o organizeze încă o dată. De fapt, Dragnea are ultimul cuvânt în raport cu justiţia, prin refuzul de a demisiona”

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22