Predoiu propune unirea dreptei pentru infrangerea PSD. Nicusor Dan si Daniel Barbu il refuza

Vlad Toma | 24.05.2016

Catalin Predoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei, le-a propus contracandidatilor sai Nicusor Dan (USB) si Daniel Barbu (ALDE), intr-o dezbatere care a avut loc la Antena 3, sa-si uneasca fortele cu o saptamana inainte de alegerile locale, formand astfel un "pact de dreapta pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti."

Pe aceeași temă

 

Predoiu a propus ca in ultima saptamana candidatii cu cele mai mici sanse sa se retraga si sa-l sustina pe cel mai bine pozitionat dintre ei in functie de sondajele de opinie, conform Hotnews.Predoiu a spus ca "atunci cand dreapta s-a unit in Bucuresti, PSD-ul a pierdut. Sunteti de acord ca noi trei sa facem un sondaj in ultima saptamana de campanie si cel care este cel mai bine pozitionat dintre noi sa fie sprijinit de ceilalti doi?"Nicusor Dan a refuzat oferta lui Predoiu, declarand ca doar el poate invinge PSD: "Mi-e teama ca dumneavoastra nu va ascultati nici sustinatorii. Lumea s-a saturat de coruptia din PSD ca si cea a PDL-PNL. Dumneavoastra ati avut un blat cu PSD la primaria Capitalei. D-voastra nu puteti sa veniti si sa spuneti acum ca sunteti dreapta."

 

Daniel Barbu a refuzat de asemenea propunerea lui Predoiu: "Nu vad o infruntare homerica intre dreapta si stanga. Partidul meu este singurul cu o platforma explicita de centru-dreapta. Suntem singurii care avem opositie fata de guvernul Ciolos si am avertizat asupra deficientelor de democratie."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22