Predoiu: Vreti sa pandelizam Bucurestiul? Sa ducem solutia sacoselor aici?

Dora Vulcan | 05.05.2016

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a facut un apel la electoratul de dreapta sa dea un vot "pragmatic" si sa il voteze pe el, pentru ca este singura solutie prin care Bucurestiul nu ar ajunge "pe mana PSD" si prin care s-ar putea impiedica "pandelizarea" Capitalei.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Daca vrem sa unificam dreapta, trebuie sa ma votati pe mine. Restul sunt discutii politice. Trebuie sa fim pragmatici si responsabili. Merita sa platim acest pret, sa dam Capitala pe mana PSD? Pentru ce? Pentru cateva ambitii care nu se pot materializa. Respect pe toata lumea si toti au dreptul la competitie. N-are cum sa castige nimeni de pe dreapta in afara de candidatul PNL. Inteleg ca oricine isi manifesta dorinta de castiga. Sa fim seriosi! Vreti sa pandelizam Bucurestiul? Sa facem Bucurestiul o anexa a Voluntariului? Sa aducem solutia sacoselor aici," a declarat Predoiu la Adevarul Live, citat de Hotnews

Predoiu a reluat ulterior aceasta idee si a declarat, de asemenea, ca atacurile mai dure nu se indreapta inspre Gabriela Firea, contracandidata sa, ci spre "fenomenul" care se afla in spatele acesteia. 

"O respect pe doamna Firea, respect femeile. E un candidat ca oricare altul. Atunci cand combat pozitiile si argumentele altcuiva nu inseamna ca nu-l respect. Cuvintele mai dure nu au fost orientate spre dansa, ci spre ceea ce e in spatele dansei. E vorba de fenomen", a spus Predoiu, intrebat daca este incomodat de faptul ca are o femeie drept contracandidat.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22