Președintele Iohannis: Vom organiza summitul „Inițiativa Celor Trei Mări” pe datorie

Dora Vulcan | 24.08.2018

Întrebat cum va organiza summitul ”Inițiativa celor trei mări”, președintele Iohannis le-a spus jurnaliștilor că îl va organiza pe datorie. Summitul „Inițiativa Celor Trei Mări” va avea avea loc în perioada 17-18 septembrie, la Bucureşti. Bugetul Administraţiei Prezidenţiale urmează să fie redus cu 11 milioane de lei la rectificarea bugetară.

Pe aceeași temă

 

 

 „Vom organiza summitul pe datorie. Aici ne duce Guvernul de incompetenți, aici ne descurcăm. Deci summitul se va organiza în bună parte, pur și simplu, pe datorie”, a spus Klaus Iohannis, vineri, aflat la Sibiu.

 

„Eu nu pot să anulez un summit, pentru care ne-am luptat toți, și diplomația română și eu, un summit unde s-au făcut invitațiile de anul trecut, la ediția anterioară am convenit cu colegele și colegii președinți să facem acest summit în București. De contramandat nu poate fi vorba, de finanțat din bugetul curent, dacă rămânem fără bani așa cum își dorește PSD, nu putem și atunci organizăm summitul pe datorie”, a adăugat șeful statului.

 

La summitul „Inițiativa Celor Trei Mări”, care avea avea loc în perioada 17-18 septembrie, la Bucureşti, vor participa şefi de stat şi reprezentanţi ai acestora din 12 ţări din Europa Centrală şi de Est: Austria, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria și România.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22