Premierul Ciolos, delegat de presedinte sa reprezinte Romania la Consiliul European

Vlad Toma | 03.03.2016

Preşedintele Klaus Iohannis l-a delegat pe prim-ministrul Dacian Cioloş sa reprezinte Romania la reuniunea Consiliului European care va avea loc săptămâna viitoare, la Bruxelles, anunta Administrația Prezidențială.

Pe aceeași temă

 

Premierul Ciolos va participa la Reuniunea șefilor de stat sau de guvern din statele UE cu Turcia și la Reuniunea membrilor Consiliului European.

 

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a delegat pe Prim-ministrul României, domnul Dacian Cioloș, să participe la Reuniunea şefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene cu Turcia, precum şi la Reuniunea membrilor Consiliului European, care vor avea loc, la Bruxelles, luni, 7 martie a.c.

 

În virtutea dispozițiilor art. 80 alin. 1 din Constituția României și conform principiului cooperării loiale dintre autoritățile statului, așa cum acesta a fost interpretat și în jurisprudența Curții Constituționale, Președintele României poate delega în mod expres Prim-ministrului atribuția participării la reuniunile membrilor Consiliului European”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22