Premierul demis, Ludovic Orban: Am pierdut o bătălie dar, vom câștiga bătălia pentru România

Laurentiu Gheorghe | 05.02.2020

Imediat după votul pe moțiunea de cenzură, Ludovic Orban s-a declarat „mândru” de ce a reușit să facă Guvernul, în doar trei luni, înainte de a fi demis de „un Parlament dominat de forțe retrograde”.

Pe aceeași temă

„Un parlament dominat de forțe retrograde, parlamentari născuți din pixul lui Dragnea, care au călcat în picioare democrația lși interesele fundamentale ale României, au decis azi prin moțiune de cenzură căderea guvernului pe care îl conduc. Guvernul cade în picioare. Suntem mândri de ce am făcut în trei luni, într-o perioadă extrem de scrută am reușit să reparăm o parte din stricăciunile PSD, am reașezat România în rândul națiunilor europene pe picior de egalitate”, a spus Orban, după ce moțiunea de cenzură inițiată de PSD a fost aprobată de Parlament

„Am fost judecat de o alianță parlamentară toxică. Am pierdut doar o bătălie, vom câștiga bătălia pentru România”, a acuzat premierul demis.

Ludovic Orban a adăugat că „în viitorul apropiat, indiferent ce-și imaginează cei de la PSD, românii vor avea din nou puterea să decidă, așa cum au decis la europarlamentare, la prezidențiale, la referendumul convocat de președintele Iohannis”.

Acesta a enumerat deciziile „cu impact benefic asupra românilor” adoptate de guvernul Orban: eliminarea supra-accizei, abrogarea recursului compensatoriu, plătirea tuturor datoriilor provocate de guvernările PSD, adoptarea bugetului până în 31 decembrie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22