Premierul Dăncilă și-a început vizitele de lucru: De la magiun la fisiunea nucleară

Redactia | 07.09.2018

Premierul Viorica Dăncilă are o agendă încărcată, muncind fără pauză. De abia întoarsă din Spania, unde a dat mâna cu Regele Felipe VI, a doua zi a trecut la programele de cercetări. La Topoloveni cercetează cine a pus magiun pe clanță, pentru ca imediat după să treacă la secretele fisiunii nucleare la Institutul de Cercetări Nucleare de la Mioveni.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Prima oprire este la fabrica de magiun Topoloveni, la ora 12.00, iar la ora 13.00 are programata o vizita la uzina Dacia-Renault Mioveni, informeaza Guvernul.

 

Apoi, la ora 15.00, Viorica Dancila va face o vizita la Institutul de Cercetari Nucleare Mioveni.

 

Premierul s-a aflat joi in Spania pentru o vizita oficiala, unde s-a intalnit cu premierul spaniol, Pedro Sanchez, si cu regele Felipe al VI-lea al Spaniei.

 

Viorica Dancila a fost intampinata de zeci de romani din diaspora care s-au adunat in fata Ambasadei Romaniei de la Madrid cu mai multe pancarte cu mesaje, printre care "Bine ai venit la Pristina, Veorico!", "Viorica, corupta sin verguenza (Viorica, corupta fara rusine) ".

 

Potrivit lui Mario Mocan, unul dintre organizatorii manifestatiei din Madrid, Dancila ar fi cerut autoritatilor spaniole sa nu ii lase pe protestatari sa se apropie de ea.

 

Vizita din Spania a Vioricai Dancila a fost marcata si de o gafa. In cadrul intrevederii cu presedintele Guvernului spaniol, Pedro Sanchez, la Palatul Moncloa, premierul roman s-a asezat pe scaunul care ii era destinat omologului sau, potrivit unor imagini difuzate de Realitatea Tv.

 

Desi momentul a fost surprins de camerele de luat vederi, acesta nu a fost introdus si in montajul video publicat pe site-urile oficiale ale guvernelor.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22