Premierul îi cere urgent lui Vlad Voiculescu raportul cu măsurile luate pentru valul 3 de Covid

Laurentiu Gheorghe | 17.03.2021

Premierul Florin Cîțu i-a solicitat imperativ ministrului Sănătății să prezinte „până săptămâna viitoare un raport cu măsurile luate pentru stăvilrea valului trei al pandemiei”.

Pe aceeași temă

Premierul Florin Citu a declarat miercuri, dupa sedinta de Guvern, ca a cerut ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu sa prezinte un raport cu masurile luate din decembrie in perspectiva valului trei al pandemiei, precum si cu masurile pentru perioada urmatoare. De asemenea, i-a solicitat sa organizeze conferinte de presa saptamanale, dupa modelul celor organizate de Comitetul de Coordonare a Actiunii de Vaccinare anti-COVID.

„Am cerut Ministerului Sanatatii ca pana saptamana viitoare sa prezinte un raport al activitatii desfasurate incepand cu luna decembrie in vederea pregatirii pentru valul trei al pandemiei si bineinteles sa ne prezinte care sunt planurile pentru perioada urmatoare. Tot in sedinta de saptamana viitoare, vom avea, desi CNCAV are conferinta saptamanal, am cerut si CNCAV sa vina sa ne prezinte situatia. Ministerul Sanatatii, dar si CNCAV, impreuna sa prezinte", a declarat prim-ministrul.

El a apreciat ca ar fi important ca Ministerul Sanatatii sa aiba, la fel cum face CNCAV, conferinta de presa saptamanal si sa prezinte evolutia planului prin care incercam sa oprim aceasta pandemie.

„Sper ca de saptamana viitoare sa nu fie doar o conferinta de presa a CNCAV, sa fie si a Ministerului Sanatatii, saptamanal", a afirmat Citu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22