Premierul ii raspunde lui Iohannis: Merg de capul meu si la Bruxelles, unde toata lumea ne trateaza ca pe europeni

T.d. | 09.05.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta i-a raspuns presedintelui Iohannis, aratand ca merge “de capul lui” si la Bruxelles. Vineri, seful statului l-a criticat pe Ponta, spunand ca premierul face politica externa “de capul lui”.

“Toata lumea ne trateaza, intr-adevar, ca pe europeni, nu doar cand merg eu la Strasbourg sau la Bruxelles – mi se intampla sa merg de capul meu pe acolo – dar toata lumea ma primeste bine, ma cunoaste demult si facem lucruri bune impreuna”, a spus premierul in discursul sustinut la evenimentul “1000 de noi activitisti PES pentru o stanga europeana” organizat de PSD la Targoviste, potrivit Mediafax.

Premierul a confirmat o intalnire pe care urmeaza sa o aiba cu presedintele Iohannis, in cursul zilei de sambata, la Palatul Cotroceni.
 

Iohannis: Ponta face politica externa de capul lui

Reactia premierului vine dupa ce Klaus Iohannis a criticat, vineri, turneul intreprins de Ponta in mai multe state arabe, aratand ca seful Executivului nu a discutat cu el in prealabil si l-a informat cand a revenit in tara ca a avut “niste discutii senzationale”.

Klaus Iohannis a criticat modul de a face politica externa al Guvernului Ponta, vorbind despre “o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui”.

Prim-ministrul Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil vizita pe care a facut-o in statele din Arabia. M-a informat dupa ce a revenit in tara ca a fost acolo si ca a avut niste discutii senzationale, nu stim exact despre ce, dar se pare ca au fost foarte bune”, a spus presedintele.

“Probabil asa a inteles premierul Victor Ponta ca trebuie sa se intample politica externa”, a adaugat Iohannis.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22