Premierul Ponta: Cand vad oameni de afaceri in catuse ma intreb cati angajati au si ce vom face cu ei

Fara Autor | 07.03.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la un eveniment organizat de femeile PSD, că atunci cand vede oameni de afaceri în cătușe este îngrijorat pentru angajații acestora.

 

”Când văd un om de afaceri dus cu cătușe, zic foarte bine. Dar, mă gândesc și la câți angajați are, ce facem cu acei oameni. Grija mea sunt oamenii.

Nu vreau să cred că într-o țară contează numărul de cătușe pe care îl pui. Dacă aș gândi astfel, m-aș alătura Monicăi Macovei”, a spus Victor Ponta, citat de Stiri pe surse.

 

Premierul  s-a oprit și la cazul Monicăi Ridzi (fost PDL, apoi parlamentar PSD): "Nu ma bucur niciodata cand vad femei in catuse chiar daca sunt adversare politice, chiar daca au facut ceva rau si cred ca o tara care nu gaseste o solutie legislativa pentru ca o mama cu doi copii sa nu moara in inchisoare este o tara barbara", a spus Ponta.

 

Victor Ponta a amintit și de cazul familiei sale, implicată în dosarul penal privind extinderea rețelei de canalizare din Comarnic.

 

”Vreau să le transmit celor care nu sunt în sală toate gândurile mele bune. Vreau să-i transmit direct acest gând mamei mele care, din păcate, se uită la televizor, Irinei, care, din fericire, nu se uită la televizor, surorilor mele, Alexandra şi Isabela, care nu mai au televizor de o lună de zile, şi e mai bine, şi tuturor celor care au fost alături de noi”, a spus Ponta.

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost audiată, joi, în calitate de martor, în dosarul privind fraudarea de fonduri europene în care este arestat ginerele său, Iulian Herţanu.

În 26 februarie, şi sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, a fost audiată la DNA Ploieşti, în acelaşi dosar în care este vizat soţul său, Iulian Herţanu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22