Premierul Ponta: Noul PNL incepe sa semene cu vechiul PDL

T.d. | 24.01.2015

Pe aceeași temă

“Noul PNL incepe sa semene cu vechiul PDL”, a declarat premierul Victor Ponta. Prezent sambata la Iasi, seful Executivului a indemnat din nou la consens politic.

"Mi-as dori sa avem mai putin scandal, daca se poate, mai putina cearta. Am vazut ca noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai mult cu vechiul PDL. Scandal si atat. Haideti sa ne asezam la masa sa discutam despre Legea electorala, despre Codul Fiscal, despre sistemul de alegeri", a afirmat Ponta, potrivit Hotnews.

Vorbind despre rezolutia adoptata vineri de conducerea PNL, prin care liberalii cer Guvernului organizarea de alegeri partiale pentru functiile de parlamentari, primari sau presedinte de Consiliu Judetean vacante, premierul a declarat ca alegerile nu pot fi organizate deoarece sistemul electoral actual nu este agreat de PNL.

"Facem alegeri. Pe ce sistem facem? Pe sistemul actual? Dansii vor sa il schimbe. Dupa cum stiti bine, dansii spun ca nu este bun. Pai, daca nu e bun, hai sa facem noul sistem. Genul asta de cearta si scandal, care este marca inregistrata de Traian Basescu si PDL, vad ca a fost mostenit si eu unul nu vreau sa mai intram in asa ceva. Eu unul sunt dispus, oricand, la orice fel de dialog, despre obiectivele fundamentale ale Romaniei", a adaugat premierul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22