Premierul Tudose a recitat din Eminescu în ședința de Guvern, în problema ambulanțelor

I.g. | 13.07.2017

Premierul Mihai Tudose a întrebat, joi, în şedinţa Executivului, parafrazându-l pe poetul Mihai Eminescu, despre stadiul în care se află programul de achiziţii de noi ambulanţe. Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog a afirmat că documentaţia a fost depusă la Secretariatul General al Guvernului, procedura fiind în curs de derulare.

Pe aceeași temă

 

”Cu ambulanţele... Înţeleg că erau pe când nu s-au zărit, azi le vedem şi nu sunt”, i s-a adresat premierul ministrului Sănătăţii, la începutul şedinţei.

 

Florian Bodog i-a spus premierului: ”În ceea ce priveşte ambulanţele pentru SMURD şi pentru serviciile mobile de ambulanţe, noi am depus toată documentaţia la Secretariatul General al Guvernului. Împreună cu doamna ministru Dan am semnat protocolul. Am înaintat SGG inclusiv observaţiile făcute de comisia de specialitate care a analizat caietele de sarcini”, a afirmat Bodog.

 

Ex-premierul Sorin Grindeanu a anunţat, în 6 iunie, la finalul întâlnirii cu miniştrii Florian Bodog şi Carmen Dan şi cu secretarul de stat Raed Arafat, că soluţia găsită pentru achiziţionarea ambulanţelor este ca licitaţia să fie făcută prin SGG, în baza unui protocol încheiat între SGG, Ministerul de Interne prin IGSU şi Ministerul Sănătăţii.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22