Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG30.10: Domnule ministru Bodog, unde este Raportul Colectiv?

E.b. | 06.01.2018

Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 30.10, afirmă că la Colectiv politicul a ucis, iar politicul şi justiţia protejează vinovaţii şi continuă să ucidă.

Pe aceeași temă

 

Eugen Iancu​ afirmă că, la 26 de luni de la tragedie, nimeni nu a identificat problemele şi nu a luat măsurile care ar putea duce la evitarea unei noi ”crime numite Colectiv”.

 

Domnule Ministru Bodog, unde este Raportul Colectiv? În ce stadiu se află cele 4 secţii de mari arşi promise?", întrebă Ianacu

 

Zilele astea vedem o lupta acerba pentru dreptate, pentru justiție, de fapt pentru cine stapaneste justiția. Nu ca ar fi fost justitia foarte independentă pana acum, scrie Eugen Iancu pe pagina sa de Facebook.

 

Unde au fost si unde sunt procurorii atunci cand vorbim de sanatate? 

 

Vorbim zilnic de mafia din sanatate, de manageri corupți, de medici spagari si afaceriști, de aparatura inutila cumparata cu milioane de euro, de miliarde cheltuite aiurea, fara sa avem un spital nou. Unde sunt anchetele? 

 

Ce face Ministrul Sanatatii? Ce face Primul Ministru? Ce face partidul care promitea zeci de spitale regionale, nationale, intergalactice? A trecut un an si nu avem nici un proiect. 

 

Toata mizeria, toti hotii , asa zisi zei ai medicinei, sunt protejați, sunt acoperiti de miniștri, de primari, de anchetatori.

 

Au trecut 26 de luni de la Colectiv si nu avem nici măcar o sectie de arsi construită, desi exista finanțare de la Banca Mondială .

 

Au trecut 2 ani si doua luni de la Colectiv iar Ministrul Sanatatii tot nu are Raportul Colectiv.

 

Au trecut 26 de luni si nimeni nu a identificat problemele si nu a luat masurile care sa duca la evitarea unei noi crime numite Colectiv.

 

Vinovatii sunt protejati de hotarari politice la care procurorii adera cuminți. 

 

In Colectiv politicul a ucis. Dupa Colectiv, politicul si justitia protejeaza vinovatii si continua sa ucidă. 

 

Domnule Ministru Bodog , unde este Raportul Colectiv? Care sunt masurile luate? In ce stadiu se afla cele 4 sectii de mari arsi promise?, intrebă Iancu.

 

*****************

 

În urma incendiului din clubul Colectiv din seara de 30 octombrie 2015 şi-au pierdut viaţa 64 de persoane - 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate. Incendiul a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul ”Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22