Presedintele Iohannis si ministrul gemran al Apararii au discutat despre situatia din Germania

M. B. | 04.06.2015

Pe aceeași temă

 

Președintele Klaus Iohannis a discutat joi, la Palatul Cotroceni, cu ministrul federal al Apărării din Germania, Ursula von der Leyen, despre situația din Ucraina și despre aprofundarea relațiilor bilaterale româno-germane.

 

În ceea ce privește relațiile bilaterale, cei doi s-au declarat mulțumiți de nivelul excelent al relațiilor româno-germane, inclusiv la nivelul Ministerelor Apărării, și au reiterat interesul reciproc pentru aprofundarea acestora, atât în plan bilateral, cât și în cadrul Uniunii Europene și al Alianței Nord-Atlantice, în special în contextul actual european și internațional.

 

Cei doi oficiali au discutat și despre temele de actualitate de pe agenda UE, cu accent pe evoluțiile din vecinătatea estică.

 

"De ambele părți a fost exprimată preocuparea față de situația din Ucraina, subliniindu-se necesitatea implementării acordurilor de la Minsk și importanța deosebită a unității de acțiune la nivelul UE în eforturile vizând rezolvarea acestei crize'', precizează un comunicat al Președinției, preluat de Agerpres.

 

Ministrul federal al Apărării din Republica Federală Germania, Ursula von der Leyen, se află în vizită oficială în România, la invitația omologului său român.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22