Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe seful Fortelor Navale, cu ocazia Zilei Marinei

Fara Autor | 08.08.2015

Pe aceeași temă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a şefului Statului Major al Forţelor Navale, contraamiralul Alexandru Mîrşu, cu Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler, cu ocazia Zilei Marinei, potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

 

Decorarea, făcută la propunerea ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşă, este ocazionată de Ziua Marinei, "în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute atât în îndeplinirea misiunilor specifice care le-au fost încredinţate, cât şi în activitatea profesională", mai arată sursa citată.

 

De asemenea, preşedintele a acordat Ordinul "Virtutea Maritimă" în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, comandorului Căpăţînă N. Daniel, Medalia Naţională "Serviciul Credincios" clasa a III-a, cu însemn pentru civili, Aureliei N. Popa, Medalia Naţională "Pentru Merit" clasa a III-a, cu însemn pentru civili, Mihaelei I. Bucuroiu, Medalia "Virtutea Maritimă" clasa I, cu însemn pentru militari, plutonierului adjutant principal, Bălan S. Neculai, Medalia "Virtutea Maritimă" clasa a II-a, cu însemn pentru militari, maistrului militar clasa I, Vărzaru V. Răzvan-Mihai, şi Medalia "Virtutea Maritimă" clasa a III-a, cu însemn pentru militari, maistrului militar clasa I, Botoşăneanu V. Iulian.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22