Președintele SUA nu este în afara oricărui pericol, dar se recuperează rapid

Laurentiu Gheorghe | 04.10.2020

Medicul președintelui SUA, Sean Conley, a anunțat sâmbătă că Donald Trump se simte mai bine, nu mai are febră și nu are nevoie de oxigen. Trump a trimis și un mesaj video.

Pe aceeași temă

Doctorul care îl are în grijă pe președintele american, infectat cu SARS-CoV-2, a informat sâmbătă noaptea că liderul american a făcut progrese substanțiale în recuperare după ce a fost diagnosticat cu covid-19, continuă să nu aibă febră și nu are nevoie de oxigenare suplimentare, transmite dpa, preluată de Agerpres.

​Medicul preşedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat în noaptea de sâmbătă că liderul american a făcut progrese substanţiale în recuperarea după infectarea cu noul coronavirus, continuă să nu aibă febră şi nu are nevoie de oxigen suplimentar, transmite duminică dpa, preluată de Agerpres.

Preşedintele Donald Trump a lucrat cea mai mare parte a după-amiezii şi s-a deplasat fără dificultăţi în salonul medical, a informat el.

„Deşi nu este în afara oricărui pericol, echipa rămâne prudent optimistă”, a adăugat medicul preşedintelui american.

Duminică, echipa de doctori va continua supravegherea medicală între dozele de Remdesivir. Donald Trump a primit sâmbătă a doua doză de medicament antiviral, fără complicaţii.

Trump a declarat sâmbătă seară că se simţea rău când a ajuns la spital, dar acum se simte mult mai bine, informează duminică Reuters.

„Am venit aici, nu eram prea bine”, a declarat liderul american în vârstă de 74 de ani într-o înregistrarea video de 4 minute postată pe Twitter.

Preşedintele Trump, care arăta obosit şi era îmbrăcat într-un costum fără cravată, a declarat aşezat la o masă rotundă în faţa unui steag american : „Încep să mă simt bine”.

El a adăugat că "în următoarea perioada de câteva zile, cred că acesta va fi adevăratul test. Vom vedea ce se întâmplă în următoarele câteva zile".

"Mă simt mult mai bine acum, lucrăm din greu pentru a ne asigura că mă recuperez complet. Cred că mă voi întoarce în curând şi abia aştept să termin campania aşa cum am început-o", a adăugat el, potrivit AFP.

„Nu am avut altă opţiune. Pentru că pur şi simplu nu voiam să rămân la Casa Albă", a declarat Trump, conform AFP, a doua zi după ce a fost internat la spitalul militar Walter Reed din suburbia capitalei federale Washington."A trebuit să ies ... Nu pot sta închis într-o cameră la etaj şi complet în siguranţă", a spus el."Ca lider, trebuie să te confrunţi cu probleme. Niciun mare lider nu ar fi făcut asta vreodată" (adică să rămână închis la Casa Albă).

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22