Primarul Buzăului despre Viorica Dăncilă: Nu-i cel mai bun candidat, nu-i un geniu, dar e al nostru

Laurentiu Gheorghe | 18.11.2019

De față cu șefa PSD, primarul Buzăului, Constantin Toma, le-a cerut membrilor și susținătorilor PSD să voteze Dăncilă, chiar dacă nu e cel mai bun candidat, dar asta e alegerea partidului.

Pe aceeași temă

Îndemnul a fost făcut la o întâlnire cu activul de partid din Buzău la care participa și Viorica Dăncilă și alți lideri din conducerea partidului. De față cu președintele PSD, Toma le-a transmis colegilor că trebuie să voteze cu Viorica Dăncilă, chiar dacă nu e cel mai bun candidat, pentru că este reprezentantul partidului.

„Vă spun cinstit, poate nu avem cel mai bun candidat (sic!) care puteam să îl avem. Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel puțin până acum, dar este reprezentantul nostru și suntem cu toții în pericol dacă Viorica Dăncilă nu va ieși ceea ce trebuie să iasă. Sau cel puțin să obținem un rezultat extraordinar de bun pentru că am luptat pentru treaba asta”, le-a spus Constantin Toma celor prezenți.

Viorica Dăncilă s-a aflat duminică la Buzău într-o vizită electorală alături de mai muți lideri din conducerea partidului. În discursul presărat cu cacofonii, Dancilă a făcut referire la contracandidatul său, Klaus Iohannis.

„Chiar dacă (sic!) candidatul Iohannis se uită la mine cu dispreț, mă mai și jignește câteodată, se mai sprijină așa, cu aroganța, vreau să-i spun așa: Decât înalt ca bradul și... leneș, mai bine buturuga mică (sic!) care va răsturna carul mare. Doamne ajuta! Victorie!”, a spus Dăncilă.

Constantin Toma către Viorica Dancila, la minutul 03:10

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22