Primarul Florentin Pandele, cercetat de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe VIDEO

E.b. | 29.11.2016

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat pentru loviri şi alte violenţe de către de poliţiştii din Ilfov, care s-au autosesizat în urma unor imagini difuzate în presă în care edilul este surprins când ar agresa un bărbat.

Pe aceeași temă

 
 

Surse din Poliţie au declarat că poliţiştii Serviciul de Ordine Publică din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal, pe care l-au trimis deja Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a fi înregistrat, conform News.ro.


Bogdan Dinulescu, bărbatul care ar fi fost lovit de Florentin Pandele, a fost chemat la audieri, la sediul IPJ Ilfov, unde va putea să formuleze o plângere. Anchetatorii au precizat că, în cazul în care Dinulescu va face reclamaţie, va fi chemat pentru declaraţii şi primarul Florentin Pandele.


Potrivit surselor citate, Florentin Pandele s-ar fi certat cu Bogdan Dinulescu şi l-ar fi lovit, iar incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

 

 

Dinulescu a spus, la postul Realitatea TV, că Pandele s-ar fi răzbunat pe el după ce ar fi încercat s-o abordeze pe soţia sa, Gabriela Firea, primarul Capitalei, în zona Arcului de Triumf, pentru a o întreba “când se va circula normal în Bucureşti”.


Bogdan Dinulescu s-a făcut remarcat şi în iulie 2014,atunci când l-a aşteptat pe Dan Voiculescu în faţa IPJ Ilfov, unde acesta venea când era sub control judiciar, şi i-a aruncat în faţă mai multe bancnote, acuzându-l că a distrus economia ţării. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22