Primarul PSD al Brăilei, către colegii săi: Mai terminați cu legile Justiției, odată!

Redactia | 17.03.2019

Primarul din Brăila, Marian Dragomir, a cerut conducerii partidului, duminica, la Conferinta Extraordinara a PSD Braila, să schimbe discursul si să renunțe la temele justiției.

Pe aceeași temă

Declarația edilului a fost aplaudată de social - democrații din sală.

“Sunt trist pentru ca ne vedem la alegeri, pentru ca o parte din colegii nostri isi aleg un alt drum in viata. Sa discutam despre realizarile din judete, ca sa ia exemplu cei de la Centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Mai terminati cu Legile justitiei odata! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizeaza, schimbati discursul, stimati colegi de la Bucuresti. Ori le schimbati, ori nu le schimbati (n.r. Legile justitiei), dar abandonati subiectul. Ne fac rau tuturor! Stimati colegi ganditi-va pe cine trimiteti la televizor, la cine comunica”, a declarat Marian Dragomir in discursul sustinut in fata membrilor PSD, potrivit debraila.ro.

La conferinta de alegeri este prezent Codrin Stefanescu, dar si mai multi ministrii ai Guvernului Dancila, printre care Rovana Plumb, Dan Suciu, Sorin Pintea si Gabriel Les.

Social-democratii au fost intâmpinați, duminică, în fata sediului PSD Brăila, de zeci de protestatari. Liderii partidului au intrat in sediu pe usa din spate, pentru a evita protestatarii. Un barbat a reusit sa intre in sala unde au loc alegeri pentru filiala judetean, provocând n scandal în timpul discursului senatorului Ion Rotaru, singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Brăila.

Protestatarii au așteptat ca Dragnea să ajungă la alegerile conducerii filialei județene a partidului, însă acesta nu a mai plecat din București din cauza problemelor de sănătate, potrivit Mediafax.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost huiduit vineri la Târgoviște, unde a a fost aleasă Rovana Plumb președintă a PSD Dâmbovița, funcție lăsată liberă după excluderea lui Adrian Țuțuianu din PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22