Primarul Traian Ogâgău, care și-a umilit fetița, dezbrăcată și a filmat-o, exclus din PNL

Redactia | 17.09.2020

Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie și-a filmat fetița dezbrăcată, la perete în timp ce spunea că nu va mai fi obraznică.

Pe aceeași temă

UPDATE - PNL l-a exclus din rândurile sale pe Ogâgău.

„Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.

Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit.

Partidul Național Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică”, a scris PNL Bistrița Năsăud pe pagina sa de Facebook.

PNL nu l-a anunțat, însă, și pe Ogâgău că a fost exclus, pentru că acesta are în continuare însemnele de candidat PNL la profil.

***

Un video în care Ogâgău își umilește fiica minoră, ținând-o la perete, în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate, a fost dat miercuri publicității.

Același Ogâgău arată că apariția filmulețului în spațiul public este un demers electoral și îi acuză pe competitorii săi politici că au întrecut orice limită.

„Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii! De fapt, ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri!”, s-a revoltat Ogâgău pe pagina personală de Facebook.

În filmare se vede și se aude cum fetița repetă mecanic, printre lacrimi, ceea ce-i cere tatăl: „Nu mai sunt obraznică. Nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” etc. În același timp, tatăl îi cere să nu-și lipească mâinile de perete.

După ce filmul a fost dat publicității, Ogâgău a avut mai multe reacții pe facebook, justificându-și atitudinea ca pe un drept al său de „părinte”.

„Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră, și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă nimeni, dar nimeni nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a spus Ogâgău la Antena3.

În presă au mai apărut informații că Ogâgău s-a separat de soție și că și-a filmat chiar el fetița, trimițându-i mai apoi filmul fostei soții.


Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22