Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Fara Autor | 05.04.2009

Pe aceeași temă

Principele Radu al Romaniei a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a candida, anul acesta, la alegerile prezidentiale. Afirmatia a fost facuta sambata seara, la Palatul Elisabeta, unde Altele Regale Principesa Margareta si Principele Radu s-au intilnit cu Betsy Myers, directorul executiv al campaniei electorale a lui Barack Obama, anunta Realitatea TV.


Betsy Myers a afirmat, cu aceasta ocazie, ca Alteta sa Regala, principele Radu, ar fi singurul candidat la presedintia Romaniei pe care l-ar sustine. "Este prima mea vizita in Romania si sunt impresionata de calitatile de lider ale Principelui si de dorinta sa de a da tuturor oamenilor din tara sa o speranta si posibilitatea de a participa mai deplin la procesul democratic, ca si de capacitatile sale de a asculta", a spus Myers.


La rindul sau, Principele Radu a declarat ca, deocamdata, nu este un candidat pentru alegerile prezidentiale, iar in momentul in care va avea un raspuns in acest sens il va comunica public.


 "Eu nu sunt un candidat, cel puţin nu în acest moment şi în momentul în care voi avea un răspuns la această întrebare o voi face cu siguranţă", a declarat Principele Radu, citat de Realitatea TV.


Principele a subliniat ca principalul scop al invitarii la Palatul Elisabeta a fostului director executiv al campaniei electorale a lui Barack Obama a fost acela de a invata din experienta americana, din "povestea extraordinara despre speranta si incredere din alegerile prezidentiale din SUA".


Cu toate acestea, nu este prima oara cind Principele Radu vorbeste despre posibilitatea de a candida. Intr-o emisiune la Antena 3, saptamina trecuta, Principele Radu a adus in discutie aceasta chestiune. Numele Altetei Sale a mai fost vehiculat ca posibil candidat la prezidentiale acum doi ani, in perioada suspendarii presedintelui Traian Basescu.


TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22