Prințul Charles al Marii Britanii, în vizită oficială de trei zile în România

Dora Vulcan | 29.03.2017

Prințul Charles a sosit miercuri la București, pentru o vizită oficială de trei zile în România, în cadrul căreia va avea întâlniri cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Sorin Grindeanu, dar și cu membri ai unor organizații neguvernamentale.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 În prima zi a vizitei oficiale, Prințul Charles va depune o coroană de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut din Parcul Carol și se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

 

 

 

Discuțiile dintre președintele Iohannis și prințul Charles vor viza dezvoltarea și aprofundarea relației de Parteneriat Strategic dintre România și Marea Britanie, inclusiv în domeniul securității, evoluția relațiilor dintre cele două țări în perspectiva Brexit, cu accent pe situația comunității românești din Marea Britanie, precum și ampla activitate caritabilă desfășurată de prințul de Wales în România.

 

 

 

Șeful statului îi va conferi prințului Charles "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de "prețuire pentru activitatea în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume", într-o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni.

 

 

 

Acesta este cea de-a doua vizită oficială în țara noastră a Prințului de Wales, din 1998 și până în prezent, anunță Agerpres.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22