Procurorii cer arestarea în lipsă a lui Micula jr care s-a jucat de-a polițistul la o percheziție

Redactia | 22.12.2020

Victor Micula, fiul unuia dintre patronii de la European Drinks, a fost trimis în judecată după ce a participat la o percheziție a poliției ca fals polițist.

Pe aceeași temă

Parchetul Tribunalului Bihor l-a trimis în judecată pe Victor Micula, fiul unuia dintre patronii de la European Drinks, și solicită arestarea în lipsă a acestuia, potrivit portalului Tribunalului Bihor.

Termenul pentru judecarea cererii de arestare este 28 decembrie 2020.

Totodată, procurorii cer și arestarea celor 4 polițiști care i-au permis lui Micula junior să se joace de-a polițistul.

Potrivit unor surse judiciare, citate de G4Media, Parchetul cere arestarea în lipsă a lui Victor Micula pentru că se sustrage urmăririi penale, nu s-a prezentat la audieri și sfidează organele de anchetă.

Potrivit acelorași surse, Micula junior s-a refugiat în Elveția și refuză să vină la audieri în România pe motiv că îi este frică de pandemia de coronavirus. În schimb, Victoraș face furori pe Youtube unde dă lecții de business sau își spală roțile la Lamborghini cu șampanie Moet și Cristal.

Parchetul Tribunalului Bihor l-a trimis în judecată pe Victor Micula, alături de 4 polițiști din Oradea, pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

Victor Micula s-ar fi îmbrăcat în polițist și a participat la o percheziționare corporală, împreună cu polițiști reali. În plus, el ar fi avut acces ilegal la bazele de date ale MAI unde a căutat informații inclusiv despre cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău.

Potrivit unor surse din poliție, la dosar există un clip video în care se poate observa cum Victoraș Micula, îmbrăcat în polițist, conduce personal o mașină de poliție cu semnalele acustice și luminoase pornite.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22