Procurorul general afirmă cu nu are o relația de prietenie cu tatăl șefei DNA VIDEO

E.b. | 11.10.2016

Augustin Lazăr, procurorul general, a explicat că nu are o relație personală cu tatăl Laurei Codruța Kovesi, ci îl „apreciază ca profesionist”. Declarația procurorului vine în condițiile în care au existat zvonuri cu privire la o relație de prietenie cu tatăl șefei DNA, procurorul Ioan Lascăr.

Pe aceeași temă

 
  

„El aparţine unei generaţii de procurori la pensie, cu 10 ani mai mare ca generația mea. El e în altă localitate în care nu mergeam decât ocazional. De unde până unde o prietenie? Îl apreciez ca profesionist, am avut relaţii bune ca şi cu alţi procurori care au lucrat cu mine. Nu am lucrat împreună”, a spus Augustin Lazăr, conform Digi24.ro.

 

Laura Codruta Kovesi a negat, la momentul nominalizării lui Augustin Lazăr la șefia Parchetului General, existenţa unor relaţii personale ale familiei sale cu vreunul dintre candidaţii propuși la acea vreme

 

 

 

 

În urma unui articol legat de relaţia de amiciţie a lui Augustin Lazăr cu procurorul Ioan Lascăr, tatăl Laurei Codruţa Kovesi”, şefa DNA a transmis: „Nu am treabă cu niciun candidat. (...)Am lucrat cu toţi cei 4 candidaţi în cei 20 de ani de carieră şi am doar relaţii profesionale cu colegii participanţi la procedură. Nici unul din candidaţi nu are relaţii personale cu membri ai familiei mele". 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22