Profita de prezent! Inscrie-te la cursuri de dezvoltare personala online de la Success Academy!

Redactia | 04.12.2020

Intr-o carte foarte populara in momentul de fata, Eckhart Tolle sustine ca singurul aspect al vietii pe care oamenii il pot controla este prezentul lor.

Pe aceeași temă

De aceea, daca vrei sa profiti la maximum de momentul prezent si sa investesti in viitorul mult dorit, ai nevoie de Success Academy, o „altfel de scoala”, care vine in completarea programei scolare traditionale. Iata despre ce este vorba!

Success Academy reprezinta un concept unic in spatiul romanesc si le ofera tinerilor ocazia de a-si consolida personalitatea si abilitatile de lider, totul intr-un singur loc. Aici tinerii au parte de cursuri dezvoltare personala online sau in clasa, cu ajutorul carora descopera cine sunt, ce isi doresc sa faca in viata si cum sa obtina tot ce isi propun.

Academia ofera un program coerent si complet de dezvoltare, fiind singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business. La aceste cursuri de dezvoltare personala online si in clasa se pot inscrie copiii (11-14 ani) si adolescentii (15-18 ani) care inteleg ca nu este niciodata prea devreme sa investeasca in viitorul lor.

Structura anului de studiu

Anul de studiu Success Academy se intinde pe o perioada de 34 de saptamani, indiferent de momentul inceperii programului. In cadrul acestor cursuri de dezvoltare personala online sau in clasa, se respecta structura anului scolar in ceea ce priveste perioada vacantelor si a zilelor libere.

In fiecare saptamana, cursantii au parte de doua sesiuni de curs, una in limba romana si una in engleza. Participantii la cursurile oferite de Academie vor fi impartiti pe grupe in functie de nivelul lor de engleza: incepator, intermediar, avansat. Astfel, pana la absolvire, cursantii vor reusi sa stapaneasca aceasta limba fiind capabili sa gandeasca si sa se exprime cu usurinta in engleza.

Beneficii

Multumita cursurilor de dezvoltare personala de la Success Academy, tinerii vor dobandi cunostinte de natura teoretica si practica, pe care le vor putea folosi pe parcursul intregii vieti, indiferent de traseul profesional ales. Toate informatiile pe care le vor invata in cadrul Academiei vor fi stocate in memoria de lunga durata, de unde cursantii le pot accesa oricand au nevoie de ele.

Acest lucru este posibil datorita unei metode inovative si eficiente de predare, invatarea experientiala. Astfel, prin intermediul jocurilor, al experimentelor, exercitiilor de grup si prin alte metode interactive, cursantii vor reusi sa descopere mai mult despre ei si despre cei din jur.

Trainerii de la Success Academy au o experienta de peste 17 ani in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale, iar rezultatele obtinute in acest timp vorbesc de la sine. Trainerii sunt constienti ca dezvoltarea personala este un proces complex, de lunga durata, care variaza de la o persoana la alta.

Din acest motiv, participarea la cursuri de dezvoltare personala online sau in clasa implica mai mult decat training. Copiii si adolescenti parcurg un program complet si coerent, sunt ghidati de traineri pentru a-si atinge obiectivele propuse si beneficiaza de evaluare continua. Mai mult, parintii primesc in mod constant feedback din partea Success Academy.

Inscrie-te la cursuri de dezvoltare personala online sau in sala de la Success Acadmy daca vrei sa descoperi cum sa profiti de momentul prezent pentru a crea viitorul mult dorit!

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22